6.12.08

Στα εξαρχεια οι μπατσοι πλεον πυροβολουν


    Εχω μεινει μαλακας...

    απο indy.gr

    ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥ

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, στις εννιά περνούσε περιπολικό από τη Μεσολογγίου, οι αστυνομικοί έβρισαν παρέα παιδιών. Ο ένας κατέβηκε και πυροβόλησε τρείς φορές στο στέρνο ένα παιδι. Το παιδί ήταν 15 χρονών, ούτε 50 κιλά, πέθανε πριν φτάσει το ασθενοφόρο, προσπαθούσαν να το σώσουν όσο ήταν ακόμα πεσμένο στο δρόμο.

Τα Μ.Μ.Ε. και η αστυνομια υποστηρίζουν οτι επιτέθηκε ομάδα κουκουλοφόρων στο περιπολικό, και ο μπάτσος πυροβόλησε μια φορά στο έδαφος και δυο στον αέρα. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΤΑΝ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ.

Τα Εξάρχεια έχουν περικυκλωθεί από Μ.Α.Τ. που ρίχνουν δακρυγόνα και κρότου-λάμψης μέσα στους ανθρώπους που έχουν μαζευτεί. Χρειάζεται πολύ προσοχή για όσους κατέβουν.

    Συμπλοκή στα Εξάρχεια με νεκρό από σφαίρα μπάτσου

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες

Μια διμοιρία ΜΑΤ κατέβηκε στη Μεσολογγίου, χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι, και υπήρξε μικροσυμπλοκή με τον κόσμο που βρίσκονταν εκεί.

Εκείνη τη στιγμή πέρασε και περιπολικό που έφαγε το σχετικό κράξιμο και ο μπάτσος βγήκε από το περιπολικό και πυροβόλησε με κανονικά πυρά μέσα στον μαζεμένο κόσμο στέλνοντας στον Ευαγγελισμό ένα 15χρονο παιδί. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το παιδί είναι νεκρό.

Τα Εξάρχιεα είναι ζωσμένα στα ΜΑΤ. Προσοχή όσοι/ες πληρσιάζετε/κινήστε στην περιοχή. Η νύχτα θα είναι δύσκολη.

http://indy.gr/newswire/symplok-sta-eksar3c7eia-me-nekro-apo-sfaira-mpatsoy

Δεν υπάρχουν σχόλια: